Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Αντιδρασεις περι εκλογών Ενωσης Επαγγελματιων Ορεστιαδας

Δεν ειχα προθεση να επανελθω στο θεμα των εκλογων της ΕΕΒΟΠ γιατι νομίζω οτι πραγματικα δεν υπαρχει λόγος.Οφείλω όμως να τοποθετηθώ στο σχόλιο ανώνυμου που προβαίνει σε νουθεσίες αλλων σχολιαστών περι ειρωνίας εκλεγεντων.
Αγαπητε σχολιαστή .Δεν νομίζω οτι ειρωνευτηκε κανεις τα νεα προσωπα που εκλεχτηκαν και τους οποιους με την ευκαιρια συγχαιρω και τους ευχομαι τα καλύτερα. Αλλα οσον αφορα ορισμενους απο τους με οποιοδηποτε μεσο και τροπο γαντζωμενους στα της ΕΕΒΟΠ , δεν χρειαζεται πολυ να προσπαθησει κανεις.Αν προσεξες η κατανομη αξιωματων στο νεο ΔΣ ουσιαστικα εγινε με την απλη αναλογικη.Δηλαδη κανονικά , οπως σε καθε συλλογο.Οπως θα επρεπε να ειχαν γινει και πριν τρια χρονια. Τοτε τα golden boys εβαλαν θεους και δαιμονες , επιστρατευτηκαν ημιθεοι και μορφες εξουσιας για να το αποτρεψουν, γιατι δεν τους βολευε στο συγκεκριμένο timing .
Ισως να εμαθαν για το νομο που λεει οτι αν εκλεγεί και θητευσει κανεις 60 φορες στον ιδιο συλλογο παιρνει τζαμπα ενσημα ΙΚΑ ,μετραει συντάξιμα , παιρνει και εφ'απαξ.