Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Συνάντηση τοπικών bloggers

Η πρώτη συνάντηση των τοπικών bloggers ήταν μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη στην πρόταση του Λευτέρη ,βρεθήκαμε σε μια υπεροχη παρεα με φιλους ,περασαμε ωραία και η βαση νομιζω για περαιτέρω έχει τεθεί.Προσωπικά θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια στην αντίστοιχη συνάντηση των ραδιοερασιτεχνών μόνο που τοτε ηταν υπο καθεστως παρανομίας.Ελπιζω να μην υπαρξουν τιποτα αντιστοιχες ιδεες για την ανωνυμια των bloggers.Επειδη ομως μια αρχη δεν ειναι αρκετη προτεινω την επομενη συναντηση για την Παρασκευη 4 Δεκεμβριου στις 'Ράγες' .Αυτή τη φορά βάζω εγώ το κρασί Χρήστο .Περιμένω αντιδράσεις και συμμετοχές ανωνυμων και επωνυμων bloggers.

10 σχόλια:

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Συμφωνώ.
Όρισε ώρα και τα λέμε.

Τσομπανίδης Χρήστος είπε...

10:30 ειναι καλά ,γιατι το προγραμμα αρχίζει στις 11:00

Λευτέρης Χαμαλίδης είπε...

Είμαι μέσα...

Makiaveli είπε...

Συν γυναιξί, μπακουρέ ή μεικτό?

Χρήστος Χαρακοπίδης είπε...

Με πολύ μεγάλη χαρά θα ερχόμουν, αλλά την Παρασκευή το μεσημέρι φεύγω με την οικογένεια για Γιάννενα. Εύχομαι να περάσετε καλά. Τα λέμε στην επόμενη συνάντηση.

Τσομπανίδης Χρήστος είπε...

Ειναι Παρασκευη βραδυ οπότε παει μεικτο ,οπως θελει ο καθενας.Πιστευω οτι το μεικτο ταιριαζει απολυτα.Εξαλλου (για τους δεσμευμενους )Παρασκευιατικα που να ανοιγεις μετωπα !

Σταματόπουλος Γιάννης είπε...

δυστυχώς ΄παρά την μεγάλη μου επιθυμία δεν μπορώ να συμμάσχω ,πέρασα πάρα πολύ ωραία στην πρώτη συνάντηση μας και δεν θέλω να χάσω με τίποτε την δεύτερη συνάντηση , δυστυχώς και πάλι μου είναι αδύνατον να συμμετέχω.

Makiaveli είπε...

Χρήστο σε ευχαριστούμε όλοι για την απίθανη βραδιά...περισσότερα σε 2-3 μέρες που θα συνέρθουμε...

Υ.Γ.1 Τα κουμπιά από πουκάμισο που βρίσκονται διάσπαρτα στο "γήπεδο", παρακαλώ να κρατηθούν ως ενθύμια....!!!

Υ.Γ.2 Εθεάθη υποψήφιος δήμαρχος να κάνει προπόνηση ομιλίας(?) με μικρόφωνο και σε ρεμπέτικους ρυθμούς... δέχομαι πιέσεις για να μην ανεβάσω σχετικές αμοντάριστες φωτογραφίες...

Υ.Γ.3 Pressa έχασες δημοσιογραφικό(?) υλικό για κανα μήνα. Καλά να πάθεις αφού προτίμησες να ποτίζεις την ματζουράνα σου!

ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Η παρέα ήταν υπέροχη με το κέφι και τη θετικότητά της. Makiaveli τα κουμπιά θα μπουν σε ειδικό πλαίσιο με τη σχετική λεζάντα από κάτω.Οσον αφορά τις φωτογραφίες πίεσε τον υποψήφιο ,γιατί αυτούς απο νωρίς και απο μικρούς πρέπει να τους εχεις στη μπρίζα. Μετά...
Παιδιά ήσασταν υπέροχοι.

Σταματόπουλος Γιάννης είπε...

χαιρομαι που περάσατε πολύ ωραία και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σας , ίσως την επόμεην φορά
Γιαννης